Den kompletta onlinekursen för att förstå och läka från trauma

Varför Wisdom of Trauma paketet är så speciellt: 

En onlinekurs i 8 delar

+

11 Expertintervjuer

+

Inspelade Workshops

+

grupp- och livesamtal för att fördjupa kunskapen

Att förstå trauma

vägen till läkning

Vi har alla trauman. Inte bara orsakat av det som hände oss, utan också av det som inte hände oss.

För att läka måste vi alla göra en personlig resa till roten av vårt trauma, för att bryta trauman som har följt med i generationer. 

När vi håller utrymme för oss själva på det här sättet ger vi automatiskt andra tillstånd att göra detsamma.

Det är så här vi kommer att läka som individer, som ett samhälle och som hela mänskligheten.

LÄR KÄNNA DET VACKRA MED DIN EXISTENS

I denna onlinekurs i 8 delar kommer du att lära dig att du inte är ditt trauma. Även när du kämpar dig igenom smärtan kommer du att börja se hur obeskrivligt vacker du är.

LÅT DIN INRE VISDOM SKINA IGENOM

När du upptäcker din sanning och släpper fram den kommer du att öppna upp ditt hjärta och låta din inre visdom lysa igenom dina sår.

UPPTÄCK DIN POTENTIAL ATT NÅ NYA NIVÅER

När du tillåter dina sår att lära dig om att lyssna, om självkärlek och medkänsla, då kommer du att höja dig över din smärta.

Det kompletta paketet

Nu Endast 127 €

under en begränsad tid

ordinarie pris 499.00 € efter 13/6

Kursplan för onlinekursen i 8 delar:

Att förstå trauma

I denna lektion lär vi oss att trauma formar vår syn på världen, vår hjärna, vårt nervsystem och våra relationer. Det skapar en känsla av skam. Det kopplar bort oss från vår magkänsla och från den vi verkligen är. Det finns visdom i trauma i den meningen att våra trauman som en gång fick oss att bli bortkopplade från vårt inre, kan ge oss nycklarna som kan leda oss tillbaka till oss själva.

Traumats natur och vetenskapliga grund

I denna lektion lär vi oss hur trauma är generationsöverskridande och hur det förs vidare från en generation till nästa. Vi förstår hur trauma är den grundläggande orsaken till saker som rasism, ojämlikhet, exploatering och hur mentala sjukdomar är en anpassning till trauma. Vi lär oss också hur det sätt på vilket vi bär på livserfarenheter i våra kroppar kan begränsa vår förmåga att leva vårt liv.

Att säga nej: anknytning eller autenticitet?

I denna lektion lär vi oss att människor har en medfödd kontakt till sin intuition och sin autenticitet, men de lär sig att trycka undan den för att uppfylla det större behovet av anknytning. Vi lär oss att autenticitet och anknytning är avgörande för vår överlevnad, men att anknytning alltid vinner. Hos vuxna kan detta resultera i beteenden av att sätta alla andras behov före sina egna.

Relationer

I den här lektionen tar vi itu med trauma och relationer. När vi kämpar för att vara oss själva i relationer är det för att vårt behov av anknytning dominerar över vårt behov av autenticitet. Detta sker under spädbarnsåren, men som vuxna upplever vi fortfarande ångest varje gång vi har autentiska känslor i en relation. För att ha goda relationer måste vi först lära oss att vara trygga med oss själva när vi är ensamma.

Om skuld, skam, ilska och sorg

I denna lektion lär vi oss att känna igen ursprunget till skulden, skammen och den outtalade ilskan som begränsar vår potential för glädje och frihet. Vi lär oss hur skuld i vuxen ålder kan förstöra försöken till att sätta personliga gränser. Vi får också förståelse för hur skam i vuxen ålder är kopplat till känslor av att inte vara värd att få sina behov tillfredsställda. Vi lär oss hur den hälsosamma ilskan som undertrycks i barndomen istället fortsätter att bubbla upp till ytan och resulterar i dåliga val, missbruk, depression och till och med sjukdom.

Sjukdom som anpassning

I denna lektion fortsätter vi att analysera konceptet att de flesta sjukdomar är en anpassning till någon form av trauma. ADHD kan uppstå från att ha behövt ”stänga av” en svår hemmiljö och depression från att ha tvingats undertrycka ilska för att bli accepterad. Vi lär oss att medicinska institutioner fortfarande till stor del bortser från traumans påverkan på sjukdom, trots många vetenskapliga studier som bevisar att det finns en koppling.

Psykedelika och trauma

I denna lektion utforskar vi hur psykedelika hjälper till att få det betingade sinnet ur vägen, vilket ger människor tillgång till två aspekter av verkligheten. Den ena är det djupa trauma och smärta de bär på; den andra är deras sanna jag och koppling till livet. Vi utforskar det nya intresset för användningen av psykedelika för att behandla psykisk sjukdom.

Spiritual Bypassing: andlig undanflykt

I denna lektion lär vi oss hur ett äkta mentalt, emotionellt eller andligt arbete inte förnekar den nuvarande verkligheten. Ett genuint andligt arbete uppmuntrar oss att förbli närvarande i situationer som annars skulle utmana oss. Att sitta med det som är. Att observera oss själva, våra känslor och vad som än kommer upp med medkänsla och utan fördomar. Ett genuint och äkta andligt arbete uppmuntrar oss att acceptera oss själva som vi är och att älska oss själva trots allt.

MARIANNE WILLIAMSON

Välkänd talare och bästsäljande författare

”The Wisdom of Trauma avslöjar så mycket sanning och hopp när den tar oss igenom Gabor Matés insikter i ursprunget till mänskligt lidande. Filmen är samtidigt fängslande och konfronterande, mjuk och tankeväckande. Ett måste för alla som försöker förstå vår värld idag.”

Det kompletta bonuspaketet för The Wisdom of Trauma

Allt som ingår i kurspaketet för ”The Wisdom of Trauma”

Onlinekurs i 8 delar

I filmen fick vi se vilka utmaningar vi står inför… Nu är det dags för lösningen i denna tillhörande kurs med Gabor Maté i 8 delar.

Värde 499€

 

Leave Blank

Leave Blank

Ljudbok och transkriberingar

Ladda ner allt ljudmaterial från bonuspaketet för att lyssna offline och dyk djupare in i materialet med nedladdningsbara transkriberingar.

Värde 57€

Traumasamtal: 11 Expertintervjuer

Gabor Maté diskuterar perspektiv på trauma och läkning med hjälp av 11 expertintervjuer. 

Värde 167€

Den prisbelönta filmen: The Wisdom of Trauma

Du kommer att få livslång tillgång till denna paradigmskiftande film som setts av över 6 miljoner människor världen över.

Värde 47€

När kroppen säger nej

En inspelning av ett nyligen genomfört younity event med Gabor Maté där han går igenom effekterna av trauma på kroppen.

Värde 47€

Compassionate Inquiry

En inspelning av ett nyligen genomfört younity event med Gabor Maté där han beskriver en läkningsmetod som kallas Compassionate Inquiry.

Värde 47€

21 Frågor besvarade av Gabor Maté

Gabor Maté besvarar de mest frekvent ställda frågorna om traumats natur och läkning.

Värde 87€

En musikalisk ljudresa

En exklusiv ljudfil med lugnande musik från filmen The Wisdom of Trauma.

Värde 47€

ta del av Ditt specialerbjudande

Köp det kompletta paketet för

Endast 127€

Spara upp till 80% och få allt bonusmaterial GRATIS!

Det ska inte handla om pengarna

Befinner du dig för tillfället i en svår ekonomisk situation och har inte råd med denna kurs? Då är du välkommen att skicka en ansökan via denna länk så gör vi vårt bästa för att hitta ett sätt att ge dig tillgång till detta program. Sista ansökningsdagen är den 9 juni 2023. 

FAQ – Vanliga frågor och svar

Leave Blank

Leave Blank

Hur är kursen upplagd?

Allt material finns tillgängligt att se direkt, vid köp av det kompletta paketet.

Är lektionerna live?

Nej, lektionerna är förinspelade för att vi ska ha möjlighet att översätta dem och ta fram svenska undertexter till alla videor.

Vilket språk är kursen på?

Allt kursmaterial är på originalspråket engelska med svenska undertexter. Allt skrivet material, såsom arbetsböckerna, är på svenska. 

Har jag livslång tillgång till materialet?

Ja, när du har köpt kursen har du livslång och obegränsad tillgång till kursmaterialet och allt bonusmaterial.

Kan jag köpa kursen vid senare tillfälle?

Ja det kan du, men då gäller ordinarie pris 499 euro. Specialpriset om 127 euro är endast tillgängligt fram till 11 juni 2023.

Vad händer om jag inte gillar kursen?

Du har öppet köp under 14 dagar efter att du har köpt paketet.

Lär känna Dr Gabor Maté

Dr Gabor Maté är en välkänd föreläsare och bästsäljande författare som får stort beröm för sitt arbete inom missbruk, trauma och barndomsutveckling.

Istället för att erbjuda snabba lösningar på dessa komplexa frågor, väver Dr Maté samman vetenskaplig forskning, fallhistorier och sina egna insikter och erfarenheter för att presentera ett brett perspektiv som upplyser och stärker människor till att investera i sin egen läkning, och i andras läkning, runt omkring dem.

Efter 20 års erfarenhet av familjemedicin och palliativ vård arbetade Dr Maté i över ett decennium i Vancouvers Downtown Eastside med patienter som utmanas av drogmissbruk och psykisk sjukdom. 

Som författaren till fyra böcker som publicerats på över 25 språk är Dr Maté en banbrytande röst i ämnena missbruk, trauma, barndomsutveckling och relationen mellan stress och sjukdom.

Idag reser han världen runt och pratar om trauma och bjuder in alla till läkning och större medkänsla för sig själva, och för varandra.